CAF20 - ABGESAGT

Ta' med på CAF20 og du kommer til at opleve det hyggelige lejrliv - en kæmpe lejr blot i miniskala - sammen med spejdere fra Horns Rev Division, Danmark og verdenen
LENNI ANDERSEN
LEJRCHEF

AKTIVITETER

Vi byder på en masse forskellige aktiviteter henover vores spejderlejr. Vi byder på en uge fyldt med forskellige aktiviteter, som alle kan deltage i, trods alder og nationalitet.

SPEJDERE FRA EUROPA

Spejdere fra hele Europa blev samlet i 2016 til CAF16 begivenheden. Vi gentager succesen fra 2016 og afholder CAF20, hvor målet er klart – flere nationer og flere deltagere.

KONCERT

CAF20 byder på en spændende koncert som afslutning på en helt fantastisk uge, hvem det bliver i 2020, det er ikke afsløret endnu. I 2016 havde vi Nabiha på scenen til en koncert!

HVOrfor deltage i caf20?

UDVIKLING AF DET SOCIALE

CAF20 giver udvikling til det sociale liv - altså ikke Facebook, Snapchat og Instagram, men det gode gamle sociale liv.

INTERNATIONAL SAMLING

Det er en international spejderlejr, vi har deltagelse fra andre europæiske lande, som kommer til Danmark og deltager i CAF20.

FÆLLESSKAB

Vi mødes på kryds og tværs og får fællesskabet til at vokse - det er en uge hvor du er sammen med en masse andre spejdere og dyrker spejderlivet!

NYE KONTAKTER & VENNER

Vi lover - med sikkerhed, at du får nogle nye venner og kontakter til dit netværk. Det kan være alt fra danskere til franskmænd. Mulighederne er store, vi ses på CAF20!