AKTIVITETER

Spejderne elsker særprægede regler til de kendte boldspil. Prøv blinde volley,

Krabbe fodbold, Bordfodbold med spejdere som statister, frisbeefodbold eller på spanden.

Har du lyst til at klatre i de høje træer? 

Team Nord tilbyder træklatring i parken øst for Naturrum Sdr. Omme (Holdgårsanlægget).

De erfarne træklatrere giver forskellige klatreoplevelser. 

fÆLLESSKAB

Spejdere, spejderlejr og fællesskab. Det lyder helt rigtig i vores øre. Vi forbinder det at være spejder med et stort fællesskab og stort gå-på-mod for at opleve nye ting og se hvad naturen kan, samt have nogle gode oplevelser sammen.

CAF20, der skal bestemt også være et fællesskab, det er vores vision med at afholde denne lejr, at ung som ældre har haft en fantastisk oplevelse med at deltage i spejderlejren. Vi ligger derfor et program, som gør det bedst muligt for at skabe et stærkt fællesskab på kort tid, men stadig have masser af tid til at snakke med sine venner fra før man kom på CAF20. 

Man vil opleve store fællesaktiviter, såsom Swop-leader, storpionering, motionsløb, junior-brag, international aften, open pot, indianer og en afsluttende koncert ved lejrens afslutning.

Mange spejdere har prøvet denne disciplin, med mindre ellers større held. Vi udfordrer jer dog til at lave en sivbåd, hvor hele patruljen kan være på. Og så kan i være med lejrkonkurrencen. 

Hvor langt kommer I inden vandet siver ind i båden?

Trænger I til at lege turister i lokalområdet så er LEGOLAND et oplagt udflugtsmål.

I tager afsted torsdag den 23. juli efter morgenmaden og I kommer tilbage så I kan nå at lave aftensmad. Vi arrangerer transport og finder billetter 

(Dette tilbud er et et tilkøb)

WUHUUU, du skal da med på sejltur i den natur skønne å, Omme Å. Omme Å er en super hyggelig å fyldt med skøn natur omkring sig! 

Du har muligheden for at opleve den naturskønne Å på din spejderlejr! Turen i Omme Å fungere på den måde, at du bliver sat i en kano også kan du ellers opleve Omme Å på bedste vilkår i den skønne danske sommer!

En spejderlejr uden en afslutningskoncert for fællesskabet? Nej tak! – vi synes at det høre CAF-lejrerne med at afslutte med en koncert, som et minde for en fed og lærerig uge på spejderlejr.

Til CAF16 havde vi Nabiha på besøg, hun gav et brav af en koncert!

Vi gentager succesen til CAF20, men hvilken artist/gruppe der kommer, det må du vente lidt med at få at vide! 

Har du nogensinde hørt om Robin Hood Jr.? Han er kommende sand mester i bue og pil og på CAF20 vil vi gerne lære dig det samme helt fra bunden! 

Derfor er der både aktiviteter, hvor man skal bygge sin egen bue og hvor man skyder med bue og pil – hvem ved? Måske bliver du den næste Robin Hood? 

Kravl, kravl og atter kravl – med opførelsen af Naturrum Sdr. Omme i Sdr. Omme by, har vi nu mulighed for at ligge nogle aktiviteter forbi det nye Naturrum. 

Den lille klatrevæg er til dig, der ikke har prøvet at klatre på en væg før. Kom godt i gang.

Hop i selen besejr væggen og højden.

Vi anbefaler at man kun er en patrulje ved hver aktivitetsperiode.

Sdr. Omme IF Atletik og Motion arrangerer et fint motionsløb på 10 kilometer. 

Du kan selv vælge om du vil pakke bagvendtskoene, vandrestøvlerne eller løbeskoene. 

Du har mulighed for at konkurrere mod de lokale løbere. Der er tidtagning og præmier til de forskellige kategorier. 

Løbet finder steder tirsdag den 21. juli om aftenen.

Aktiviteten SWOP-LEADER. Det er en ny idé, som opstod til vores tidligere afholdte CAF16. SWOP-LEADER er for TROP og seleve idéen, går ud på man skifter leder, for at få et anderledes fokus på spejderkompetencer end man plejer. 

Fx. vil en søspejderleder kunne lære noget om søspejderi fra sig og man får et indblik i hvad det fx. vil sige at være søspejderleder.

Når man er JUNIOR, kan man godt tage på HIKE uden sin leder. Dette mener vi selv er en rigtig god idé for at lære spejderne at tage ansvar og klare sig selv. 

Der vil konstant være mulighed for at ringe til en af de hike-ansvarlige fra CAF20 teamet på Hiken, men lederne skal kun stå til rådighed, hvis der er noget HIKE-ansvarlige ikke vil tage på sig. Dette er for at undgå, at spejderne får hjemve, mens de er på CAF20!

 

Den danske sommer-hede vrimler med små insekter, krybdyr og andre sjove ting, MINI ZOO er med andre ord en aktivitet for MINI/MIKRO, hvor de kan lære en masse om vores smådyr på en sjov, praktisk og fysisk læremåde, hvor de selv er i miljøet og kan få lov til at lære en masse i naturen

I MINI ZOO bliver man sendt ud og skal samle en masse dyr, som du skal fremvise i din egen udstilling, måske opdager du en helt ny art du slet ikke kendte!

Hvis jeres TROP patrulje trænger til et samarbejdsboost, eller bare synes det er sjovt at løse opgaver sammen, så er teambuildingsaktiviteten lige det i skal være med til! 

Teambuilding aktiviteten kan dække over mange ting, det kan være alt fra at hjælpe hinanden over en å, samle et puslespil, bære hinanden igennem et spindelvæv eller bygge jeres egen bro uden reb! – med andre ord, teambuilding dækker bredt og er mega sjovt!

Slå din smagsløjer løs MINI/MIKRO, du skal med ud i naturen om finde din egen mad og udforske, hvor meget mad du egentlig kan lave når du er ude i naturen.

Teamet her ved CAF20 vil gerne give dig en lærerig, men bestemt også sjov uge, derfor gør vi det praktisk og er ude i naturen og lede efter maden!

Har du altid haft løst til og kunne male dig eller nogle af dine venner i hovedet? – så er chancen kommet, hvor mor og far ikke kan se det eller blive sure! – fordi du er nemlig på CAF20 og får en masse nye venner – og de skal selvfølgelig have en omgang maling i hele hovedet! 

På CAF20 bruger vi mange forskellige farver og det er kun din kreativitet som sætter grænsen på dit store mesterværk!

Naturflet siden vil blive opdateret så snart mere info er klar. Aktivitet bliver tiltænkt til MINI/MIKRO – og man skulle bruge hovedet og kunne tænke praktisk og smart for at løse denne opgave.

Mmmmmh, mudderbadning! – ja tak! – endnu en af de ting, som vi tilbyder som mor og far ikke havde været stolte af, men, så er det jo heldigvis sådan, at du er på CAF20 og har en sjov uge uden mor og far!

Mudderbadning, det lyder måske ikke overdrevet lækkert, men det er faktisk virkelig sjovt og man gør noget, som man måske ikke lige gør hver eneste dag.

 

Denne aften kan du møde spejdere fra andre lande. Udfordrer dig selv. Kom rundt til alle internationale gæster. Lær en ny leg Britisk Bulldog, Norsk Armlægning, Israelsk koncentrationsled eller Amerikansk Tørklæde. Få en masse viden om spejdere i andre lande.

Hvad WAGGS og hvad WOSM? Du vil opleve at du er med i den store internationale spejderbevægelse. Vi mødes på pladsen foran scenen. Der bliver masser af plads til at mingle. Måske vil du bytte mærker eller tørklæde?

Du kan også løse en tips en 13 – løsningen findes et sted derude.

På skolerne i Billund Kommune er der alle steder et specielt lokale til undervisning i LEGO. 

Det kaldes for LEGOLAB. Her lærer man blandt andet at styre en LEGO mindstorm robot.

Vi har rigtig mange aktiviteter på CAF20 - her er et overblik i punkter

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart

kommer snart