bliv hjælper

BLIV HJÆLPER TIL CAF20
- HELT GRATIS

BLIV TOVHOLDER PÅ CAF20

På CAF20, kan du blive tovholder. Du får giver en god oplevelse og kan bidrage til at et fedt arrangement, netop fordi du som tovholder sikrer basale elementer for at en spejderlejr kan gennemføres.

Vi ønsker, at lave en type lejr, hvor alle skal føle sig velkommen, så dette gælder også for vores hjælpere på CAF20.
Lejren afholdes den 18. juli til den 25. juli.

Vi er godt i gang med planlægningen af en super sommerlejr i det sydvestjyske. Vi mangler tovholdere til forskellige opgaver. Meld dig til en opgave ved at sende en mail til Lenni mrlenni@msn.com

  • VVS: På lejren lejer vi toiletter og brusefaciliteter. Ligeledes skal der sættes vandhaner op til drikkevand. Vi skal bruge en ansvarlig til at kunne sikre at vi har tænkt på alt det der vedrører vand. Vi bliver koblet på byvandsnettet. Forventning er at du i efteråret 2019 kan have overblikket over hvordan opgaven skal løses. Ugen op til lejren skal vandet kobles på, og det hele skal klargøres, dette sætter vi den lokale VVS’ere. Du skal sikre at dette sker. Ligeledes er det nødvendigt at du kan løse eventuelt opståede udfordringer under lejren
  • EL: På lejren skal vi bruge en masse strøm til, mobiler, scene, kølecontainer, m.m. Du skal bestille adgang til transformerstation. Du skal sikre at vi får nok strøm til de behov der er. Ligeledes vil vi gerne have en internetløsning på lejren. Lokale elektrikere hjælper med opgaven. Du skal være der kan sikre elleverancen op til lejren, under lejren. 
  • Pladsmand: Du skal være med til at inddele pladsen. Du skal sørge for en oversigtkort over lejren, som beredskabet og gæsten kan bruge. Du skal vide hvor tingene skal være.
  • Pedelopgaver: Lægge flis, flytte grej, og meget mere. Vi låner lidt maskingrej, så opgaven bliver lettere.
  • International: Du skal sammen med Ernst hjælpe de internationale gæster med diverse spørgsmål.
  • Familiespejd: Du skal sikrer at familiespejddeltagere har en god lejr. (Der er fundet en tovholder til familiespejd)