HVAD ER CAF?

PRØV CAF20

Deltog du ikke i CAF16, så fortvivl ikke, vi vender tilbage endnu stærkere i 2020 i Sdr. Omme igen. CAF20 byder på et stort udvalg af aktiviteter for store, som små. CAF20 er åben for alle diverse typer af spejdergrupper – vi ser frem til at byde dig velkommen til CAF20 i Sdr. Omme d. 18-25 Juli 2018

hVAD, HVORFOR OG HVORDAN ER CAF LIGE?

CAF20 er en efterfølger af CAF16. CAF20 er en divisionsommerlejr i Horns Rev Division under Det Danske Spejderkorps. CAF20 nøjes ikke kun med spejdere fra Horns Rev Division, men inviterer også spejdere fra andre dele af Danmark, andre spejderkorps og fra andre lande. CAF16 havde ca. 1200 deltagere med deltagere fra ca. 10 lande.

Når vi nu laver en lejr hvorfor så ikke invitere andre spejdere, når vi alligevel bygger en lejr op på en bar mark. CAF20 vil vise at vi kan lave en attraktiv spejderlejr, med spændende aktiviteter, som inddrager frivillige uden for spejderlivet. Spejderlejren bliver også åben for gæster, som kommer til at se mange forskellige måder at indrette en lejr, nyde lejrens summen og dufte fra madgryderne. Lejren ønsker at være en lille international spejderlejr, med mange deltagere fra Det Danske Spejderkorps.

Spejdergrupperne i Horns Rev Division vil deles om opgaverne, så lejren nemt kommer igang, bliver afholdt og lejrpladsen er gnattet. Der inviteres til forweekend hvor spejdergrupper fra andre dele af landet får mulighed for at sætte deres præg på lejren og hjælpe med at målrette aktiviteterne.

VENSKABER

Få nye venskaber og kontakter i sommerferien, kombineret med din hobby! - findes der en bedre kombi? NEJ!

JYLLAND

Vi ligger i Jylland, tæt på Billund Lufthavn og heller ikke super langt fra Vejle eller Herning.

AKTIVITETER

CAF20 byder på et hav af aktiviteter henover ugen, om du er 6 eller 25 år, så har vi en aktivitet som passer dig!

TEASER FOR CAF

VORES TEASER FOR CAF16 – VI GENTAGER CAF16, ELLER NÆSTEN. DET HEDDER CAF20 – OG VI SES I SDR. OMME!